JUGOSLOVENSKI POKRET

DOBRODOŠLI!

Ako niste registrovani posjetilac foruma, kliknite na "registracija" na dnu ovog prozora, a ukoliko ste registrovani član, kliknite na "login".

Join the forum, it's quick and easy

JUGOSLOVENSKI POKRET

DOBRODOŠLI!

Ako niste registrovani posjetilac foruma, kliknite na "registracija" na dnu ovog prozora, a ukoliko ste registrovani član, kliknite na "login".

JUGOSLOVENSKI POKRET

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JUGOSLOVENSKI POKRET

Samo zajedno smo jači!

Danas, kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku riječ: Da ću marljivo učiti i raditi i biti dobar drug. Da ću voljeti našu samoupravnu domovinu SOCIJALISTIČKU FEDERATIVNU REPUBLIKU JUGOSLAVIJU. Da ću razvijati bratstvo i jedinstvo naših naroda i ideje za koje se borio Tito. Da ću cijeniti sve ljude svijeta koji žele slobodu i mir.

Login

Zaboravljen password

Anketa

Da li bi ti učestvovao/la u pro-yu internet lobiju?
Planovi i Namjere Bar_left62%Planovi i Namjere Bar_right 62% [ 107 ]
Planovi i Namjere Bar_left20%Planovi i Namjere Bar_right 20% [ 35 ]
Planovi i Namjere Bar_left18%Planovi i Namjere Bar_right 18% [ 31 ]

Ukupno glasova : 173

Latest topics

» DRUGARICE I DRUGOVI GDE STE?
Planovi i Namjere EmptyTue Jan 29, 2019 6:22 pm by valter

» Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?
Planovi i Namjere EmptySat Aug 29, 2015 4:28 pm by Jugos

» Izgubljeni drugovi
Planovi i Namjere EmptySat Feb 14, 2015 10:12 pm by SAMOUPRAVLJAC

» PRAZNICI
Planovi i Namjere EmptyMon Dec 29, 2014 6:16 pm by SAMOUPRAVLJAC

» BEZ DLAKE NA JEZIKU
Planovi i Namjere EmptySat Dec 13, 2014 12:28 pm by Jugos

» Zdravo! Ja sam Dejan!
Planovi i Namjere EmptySat Dec 13, 2014 12:23 pm by Jugos

» Kakvo drustvo zelimo...nova Jugoslavija?
Planovi i Namjere EmptySat Dec 13, 2014 11:46 am by valter

» LALA U PEKARI
Planovi i Namjere EmptyFri Dec 05, 2014 2:05 pm by valter

» Socijalisticki sistem i Radnicko samoupravljanje u SFRJ-i
Planovi i Namjere EmptyFri Dec 05, 2014 7:08 am by valter

» TEZINA LANACA
Planovi i Namjere EmptyMon Dec 01, 2014 7:44 am by valter

» LINUX MINT
Planovi i Namjere EmptySun Nov 30, 2014 8:31 am by valter

» 29.Novembar-Dan Republike
Planovi i Namjere EmptySat Nov 29, 2014 8:18 am by valter

» "SAMO ZAJEDNO SMO JACI!"
Planovi i Namjere EmptyThu Nov 27, 2014 5:52 pm by valter

» Draga moja domovino
Planovi i Namjere EmptyWed Nov 26, 2014 4:28 pm by valter

» Evropska Unija
Planovi i Namjere EmptyTue Nov 18, 2014 3:51 pm by valter

» PROJEK ROSETTA
Planovi i Namjere EmptySat Nov 15, 2014 8:03 pm by valter

» Cestitke i pozdravi
Planovi i Namjere EmptySat Nov 15, 2014 7:55 pm by valter

» " ZA VASU BOLJU BUDUCNOST"
Planovi i Namjere EmptySat Nov 15, 2014 12:32 pm by SAMOUPRAVLJAC

» OBAVEŠTAVAM SVE!
Planovi i Namjere EmptyWed Nov 12, 2014 1:07 pm by valter

» Ubuntu
Planovi i Namjere EmptyWed Nov 12, 2014 10:35 am by valter

» Savez komunističke omladine Jugoslavije-SKOJ
Planovi i Namjere EmptySat Nov 08, 2014 7:26 am by valter

» Jugoslovenska Narodna Armija -JNA-
Planovi i Namjere EmptyThu Nov 06, 2014 10:05 pm by valter

» JUCE DANAS SUTRA
Planovi i Namjere EmptyFri Oct 03, 2014 1:45 pm by valter

» Evo nesto interesantno
Planovi i Namjere EmptyWed Oct 01, 2014 8:11 pm by valter

» Demokratija ili Radnicko samoupravljanje
Planovi i Namjere EmptyMon Sep 22, 2014 4:57 pm by maro

November 2024

MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Preporučene stranice

free forum
free forum
free forum
free forum
free forum

5 posters

Planovi i Namjere

Ambra
    Ambra
    Moderator
    Moderator

Male
    Broj komentara : 96
    Mjesto : Osijek
    Političko opredjeljenje : Komunist
    Registration date : 2009-02-17

Planovi i Namjere Empty Re: Planovi i Namjere

Komentar by Ambra Mon Apr 20, 2009 3:27 pm

pirate bay je imao mnogo stvari legalnih i ilegalnih rapidshare ima samo legalnih odnosno ima i ilegalnih al kad se to otkrije to se obriše tipa album se nesmije stavljat na internet dok neprođu 3 godine od njegovog izdavanja ali zato ima načina i do toga doć npr marchelo - treća strana medalje album je izdao nedavno i ja sam ga odma sutra dan imao al poslije link su obrisali sa rapidsharea

portal jugoslovenski pokret bi se mogao otvorit tak s linkovima i to al bi mogao izdržat samo ako su na njemu stare stvari jer bi to bilo tipa mnogih warez foruma koji se zatvaraju jer imaju nedozvoljen sadržaj al mislim da bi jugoslavenski filmovi dokumentarci mogli proć na takvom jednom portalu bez ikakvog zatvaranja istog

inače ako kome treba filmova i to nek napiše na forum ja ću mu na PP slati linkove jer nebi htjeli i da nama zatvore forum zbog nedozvoljenog sadržaja
    Red Dog
    Red Dog
    Mlađi vodnik
    Mlađi vodnik

Male
    Broj komentara : 41
    Političko opredjeljenje : Komunista
    Obrazovanje : Pravnik
    Registration date : 2009-02-20

Komentar by Red Dog Mon Apr 20, 2009 6:42 pm

Hvala na javljanju, druze Ambra.
    Ja stvarno dovodim pod pitanje logiku da taj sto stavlja link vrsi krivicno delo krsenja autorskog prava, posto taj nije stavio na raspolaganje sam material zasticen autorskim pravom. To bi znacilo da i preduzece od kojega iznajmljujete dostup samom interneti vrsi krivicno delo posto dostupom internetu omogucuje dostup tim linkovima. Ali neka bude tri godine.
    Jugoslavija je nestala pre vise od 15 godina. Vecina materijala bi trebala biti starija od 3 godine.
    Stvar je u stvaranju portala sa kojega jugosloveni mogu skinuti sve sto postji na netu o Jugoslaviji. Delimicno posto je tesko naci takav materijal preko Googla i delimicno da bi se povecao broj posetilaca i time mozda nabavilo nesto prihoda organizaciji od reklame.
    Sta je vazno je da Google rankuje taj portal visoko kad se na primer trazi „Download yugoslav movies“, da bi ljudi mogli naci lako do tog portala i da unutrasnji motor pretrage funkcionise zadovoljavajuce. „Jugoslavija online“ ima Google kao motor pretrage u ukviru sita. Kako je funkcionisao taj?
    Od stranih filmova se moze odustati. Ti se mogu naci drugde.
    Internetlija
    Internetlija
    Osnivač
    Osnivač

Male
    Broj komentara : 917
    Političko opredjeljenje : Ljevičar

Komentar by Internetlija Mon Apr 20, 2009 6:55 pm

Ako je to tako s tih 3 godine, onda bismo mogli npr. u podforumu "Jugonostalgija" otvoriti topic imena "Jugoslovesnki filmovi" (ili nešto malo privlačnije kao "Jugoslavija na platnu" itd.) i postaviti linkove do svih partizanskih filmova i sličnih YU filmova.
    Slično bi se dalo uraditi i sa muzikom, dokumentarcima itd.

Za Google Ads ne znam, morao bih otvoriti neki žiro račun i dobijao bih npr 0.01 fening za svaki put kada neko klikne na Google-ov link. A ako budemo mi staaalno klikali na te linkove, onda bi nas banovali sa svog Google Ads servera...

A linkove do YU artifakata na eBay-u bismo isto tako jednostavno pod "Jugonostalgija" mogli poredati.
    Ovdje u Bijeljini ima jedna krojačka radnja koja šije zastave po narudžbi.
    Dimenzije i materijal po želji!
    Za cijenu nisam siguran, ali sam uvijeren da bih mogao naručiti npr. YU zastavu 3x1.5 u metrima i to od svile.
    Da se raspitam za cijene tog šivenja?
    drug Tibor
    drug Tibor
    Zastavnik
    Zastavnik

Male
    Broj komentara : 288
    Mjesto : Bečej
    Obrazovanje : Kuvar

Komentar by drug Tibor Mon Apr 20, 2009 7:27 pm

Druže Mirza, molim te raspitaj se za šivenje te zastave, i kad budeš čuo nešto onda ti meni javi, i dogovorićemo se kako dalje...
    Internetlija
    Internetlija
    Osnivač
    Osnivač

Male

Komentar by Internetlija Mon Apr 20, 2009 7:43 pm

Hoću, najvjerovatnije bi mogao dobiti podatke sutra.
    Pitaću za zastavu iste dimenzije kao moja zastava, 150cm x 90cm, od nekog lakog materijala.
    Red Dog
    Red Dog
    Mlađi vodnik
    Mlađi vodnik

Male
    Broj komentara : 41
    Političko opredjeljenje : Komunista
    Obrazovanje : Pravnik
    Registration date : 2009-02-20

Komentar by Red Dog Mon Apr 20, 2009 7:55 pm

Ziro racun ces morati otvoriti kad tad.
    Zar samo 0,01 pfeninga? Mora da je vise. Inace imas pravo, znam neke mangupe koji su kliknuli celo vreme, pa ih je Google iskljucio. Ne verujem da je neki veci rizik da forumasi kliknu preterano. Ali tvrdim da vredi pokusati i videti sta to daje. Kakva je situacija sada ne zaraduje se nista. Od kad sam postao svestan Google Adsa, primecujem ih svugde. Zasto bi ljudi nastavili ako se ne isplacuje?

U vezi zastave. To je rizik. Ja imam originalnu, ali sto se mene tice ja sam teoretski spreman platiti do 50 eura. Kad sam video originalnu i kad me je zahvatilo ludilo ponudio sam im cak 400, ali su mi je kasnije poklonili za rodendan. Pitanje je dali su i ostali spremni platiti toliko, ili cak vise. Dalje je pitanje koliko kosta material, rad, transport - dali je to isplativo? Pitaj prvo koliko bi to kostalo.
    Ako je moguce, smatram da treba pokusati i sa E-bayem. Dobija je taj sto nudi najvise. A ako ide, jos jedna. Pa jos dve...

Uz jednu rezervaciju. Ljude treba da zahvati „ludilo“, kao mene kad sam nudio 400 eura. Ne zanima ih kupovina uvek. Zato bi trebalo da je/su na E-bayu sto duze, uz portal Pokreta, koji ih upucuje tamo kad ih bude zahvatilo „ludilo“.

Uz drugarski pozdrav
    /Red Dog
    valter
    valter
    Moderator
    Moderator

Male
    Broj komentara : 990
    Mjesto : ch
    Političko opredjeljenje : AVNOJ
    Registration date : 2009-02-18

Planovi i Namjere Empty Sto se tice zastave

Komentar by valter Mon Apr 20, 2009 8:08 pm

Ako vam treba Jugosloovenska zastava mogu vam reci da sam ja moju platio 57 evra. Napravljena je sa zvezdom uokvirenom zlatnom trakom. Mateijal je " nemacka svila" ja bih pre rekao nesto kao najlon.
    Nisam bas zadovoljan zato sto se providi ali je ostalo napravljeno kako treba. Ima cak i mesto za barjak.
    Ako vas zanima, mi javite.
    Znam firmu koja ih proizvodi po nardzbini. Mere sad neznam napamet ali je velika ( prava )negde oko 2,5m duz sa 1,50 sirin. Ako buce interesenata cu je tacno izmeriti i napisati vam.

Drugarski pozdrav,
    Valter
    Internetlija
    Internetlija
    Osnivač
    Osnivač

Male

Komentar by Internetlija Mon Apr 20, 2009 8:49 pm

Ja sam svoju zastavu platio 4 dolara, naručio preko eBay-a (pomoću rodičinog naloga) i transport je koštao 13 dolara.
    Zastava je 150 sa 90 u cm i također ima mjesto za barjaka. Šivena je od nekakvog veoma lakog materijala tako da se prelijepo viori na vjetru.

Ovamo ću u krojačkoj radnji svejedno pitati, pa da vidimo kako šta.
    Dobro Red Dog reče, moglo bi se to nešto s eBay-om iskombinovati, sredstva onda investirati u razne druge YU stvari (letci, majce, propaganda itd.).
    valter
    valter
    Moderator
    Moderator

Male

Planovi i Namjere Empty Odgovor

Komentar by valter Tue Apr 21, 2009 5:31 am

U svakom slucaju se treba raspitati.
    Predlazem, kad smo vec kod toga, da se vidi kako stoji stvar sa majicama? Treba videti posto je stavljanje natpisa na majice? To bi isto bilo veoma interesantno.

Drugarski pozdrav,
    Valter scratch
    Ambra
    Ambra
    Moderator
    Moderator

Male
    Broj komentara : 96
    Mjesto : Osijek

Komentar by Ambra Tue Apr 21, 2009 3:18 pm

kod mene u jednoj radnji natpisi na majicu 9 kuna to može svako izvdvojit al nije tako kod svakog to je kvaliteta 0 znam da ima u srbiji 1500 dinara ili ak oćete 150 kuna majica s natpisom al koriste neki drugi pisač taj il šta više tako da se može normalno oprat peglat i to a neće se odlijepit ono za 3 godine linkovi pa to je sigurno tako u srbiji za glazbu smiješ stavit kad prođu 3 godine i ako su izdati singlovi al sam mislim čuo da je to isto al mislim da nebi sto posto branili jugoslovenske filmove isto tako preporucavam ovu stranicu [You must be registered and logged in to see this link.] koja ima jako puno filmova iz bivše juge evo mozete i tu pogledat [You must be registered and logged in to see this link.]

a sad mislim malo smo izasli iz teme pa bih molio da prebacmo ovo negdje drugdje
    valter
    valter
    Moderator
    Moderator

Male

Planovi i Namjere Empty Odgovor

Komentar by valter Wed Apr 22, 2009 8:19 am

Najbolje da svi oni koji imaju neki predlog to napisu drugu Mirzi pa da on sakupi i onu ponudu koja je najinteresantnija iznese na raspravu i usvajanje. Na taj nacnin mozemo da nadjemo za nas najbolju ponudu. Tu bih ja odmah predlozio i sliku. Mada smo vec o njoj govorili mislim da bi bilo najbolje nesto poput one slike koju imaju drugovi na internet stranici " Nasa Jugoslavija " sa dve ruke koje se rukuju. Predlazem takodjer natpis AVNOJ koji je verovatni i jeftinija varijanta. Pitanje je samo dali bi tu poruku svi ukapirali?? Ili JAJCE.

Usput receno, juce udje kod nas u trgovinu jedan covek sa zelenom kapom na glavi i na sred kape zvezda petokraka sa srpom i cekice. Usred svice.
    Ja se mislim kada bi ja tako setao po gradu mene bi odma u corku!

Drugarski pozdrav,
    Valter
    Internetlija
    Internetlija
    Osnivač
    Osnivač

Male

Komentar by Internetlija Wed Apr 22, 2009 6:54 pm

Kupio sam podavno jedan mali crni rokovnik i nadio mu nadimak "Crni Tefter".
    U njemu skupljam podatke vezane za ove naše namjere (cijena izrade jedne zastave određenih dimenzija, isporuke na razne lokacije itd.) i ja ovo planiram izvesti do kraja.
    Nadam se da će do kraja mjeseca stvar biti u pogonu.

Zastave, majice i sl. će u početku služiti kao izvor finansija (iako malih, ali i to je početak).
    Zatim slijedi ulaganje tog novca u (možda zvučim kapitalistički) stvaranje još novca.
    Kada skupimo koliko nam treba, ulažemo u neku propagandu ili šta već u tom trenu treba.

Zapamtite, jedan od razloga što nacionalistički nastrojene kvazivođe uspijevaju u svojim propagandama je što ih niko ne ometa.
    Izgradili su trostruki sistem. Srbi blate Hrvate i Bošnjake, Bošnjaci Hrvate i Srbe, Hrvati Srbe i Bošnjake...
    Svako po svakom pljuje, a ustvari su pod istom kapom!

Eh, u toj slici falimo mi, kao protusila.
    Ne znam koliko vas poznaje statiku, ali svaka sila akcije ima silu reakcije koja djeluje u suprotnom sijeru sili akcije (za one koji znaju: pogledati prostu gredu, otpor oslonaca).

Sponsored content

Komentar by Sponsored content

Danas je Sun Nov 24, 2024 11:14 am