5 posters
Nova Socijalistička Partija - Zdravko Krsmanović
Internetlija- Osnivač
Broj komentara : 917
Političko opredjeljenje : Ljevičar
Registration date : 2009-02-17
Zanima me, ima li ko mišljenje o ovoj partiji?
SAMOUPRAVLJAC- Zastavnik 1. klase
Broj komentara : 312
Mjesto : Kragujevac
Političko opredjeljenje : socijalisticko samoupravljanje
Obrazovanje : SSS
Registration date : 2009-02-25
Nazalost prvi put cujem za tu partiju.
aska07- Vodnik
Broj komentara : 59
Mjesto : Zrenjanin,Srbija
Registration date : 2010-05-13
Malo sam pogledao njihov program i statut.Socijalisti koji hoce u Evropu,isto kao i Joska Broz koji hoce privatizaciju.Neznam ali mi se cini da pravi ljudi ne mogu nista od ovih nalickanih politicara.Mislim da pravog vodju,koji ce se boriti za radnicku klasu i socjalnu pravdu moze da rodi jedino revolucija,a od ovih nalickanih P....A nemamo nista osim rasula i dezorganizacije.
Na zalost u pravu si ovi dosadasnji nazovi komunisti koji se povremeno pojave u javnosti su obicni prevaranti kojima je samo stolica vazna a ne radnici i seljaci. Samo nova revolucija moze nesto sustinski da promeni, nova revolucija i novi ljudi, novi socijalizam na platformi radnickog samoupravljanja...to je nasa dobra buducnost.
Internetlija- Osnivač
Ja sam negdje čuo da je NSP pas kojeg SAD drži na uzici, tj. da im je SAD omogućio postojanje (SAD podržava "ljevičarsku" partiju? 100% prevara) i da ih SAD finansira.
Šta mislite o tome?
Šta mislite o tome?
Videcemo po njihovim nastupima, nije tesko provaliti one koje SAD finansira.
Internetlija- Osnivač
Hah! Pazite sad ovo!
Danas me zvao jedan od odbornika NSP-a i nudio mi da budem podpredsjednik stranke!
Nisam mogao da vjerujem!
Kaže da se aktuelni podpredsjednik iznenadno razbolio i da je sada u bolnici (slučajnost?).
Još uvijek razmišljam šta da im odgovorim.
Ima li ko savjet?
Danas me zvao jedan od odbornika NSP-a i nudio mi da budem podpredsjednik stranke!
Nisam mogao da vjerujem!
Kaže da se aktuelni podpredsjednik iznenadno razbolio i da je sada u bolnici (slučajnost?).
Još uvijek razmišljam šta da im odgovorim.
Ima li ko savjet?
valter- Moderator
Broj komentara : 990
Mjesto : ch
Političko opredjeljenje : AVNOJ
Registration date : 2009-02-18
- Post n°8
Odgovor
Postoavni druze,
odmah prihvati ponudu.To je sansa da se neko od nas nadje na nekom mestu sa kojega se moze "okrenuti" kormilo. Mislim da svima treba da bude jasno da se vremena menjaju i da treba nesto uciti iz onoga sto smo preziveli.
Po meni se najvise moze nauciti od "dr." Tudjmana, Cuti dok nedodje momenat ( a ti znas kada je tu ) za tvoj nastup.
" Budi se istok i zpad, budi se svevr i jug..........."
Drugarski pozdrav,
Valter
odmah prihvati ponudu.To je sansa da se neko od nas nadje na nekom mestu sa kojega se moze "okrenuti" kormilo. Mislim da svima treba da bude jasno da se vremena menjaju i da treba nesto uciti iz onoga sto smo preziveli.
Po meni se najvise moze nauciti od "dr." Tudjmana, Cuti dok nedodje momenat ( a ti znas kada je tu ) za tvoj nastup.
" Budi se istok i zpad, budi se svevr i jug..........."
Drugarski pozdrav,
Valter
Nije lose da neko od nasih bude na mestu gde moze da radi za ideju ujedinjenja svih nasih naroda pa makar i u partiji u kojoj nije ponikao. Savetujem oprez jer nem nije poznat cilj ove partije, ako prihvatis tu odgovornost dobro otvori oci a mogao bi i da se posavetujes sa nekim od nas starijih, mislim po godinama i nekom iskustvu. Srecno u svakom slucaju.
Internetlija- Osnivač
Novosti!
Ispostavilo se da nije sve kako mi je rečeno.
Prije svega, "slagali" su za poziciju: nije podpredsjednik nego sekretar (onaj što se javlja na telefon i uzima poruke).
Ideja je bila da radim od 09h do 16h, svaki dan, i to za 200 KM mjesečno (~100€).
Odbor im je u Bijeljini, a faks mi je u Istočnom Sarajevu.
To u obzir ne dolazi. Faks mi je nulti prioritet.
Ispostavilo se da nije sve kako mi je rečeno.
Prije svega, "slagali" su za poziciju: nije podpredsjednik nego sekretar (onaj što se javlja na telefon i uzima poruke).
Ideja je bila da radim od 09h do 16h, svaki dan, i to za 200 KM mjesečno (~100€).
Odbor im je u Bijeljini, a faks mi je u Istočnom Sarajevu.
To u obzir ne dolazi. Faks mi je nulti prioritet.
valter- Moderator
- Post n°11
Odgovor
Izgleda je to bio " pokvareni" telefon. U svakom slucaju je fakultet vazniji, bar za sada. Kada bude doslo vreme, ce doci i prilika.
Uspesno radnu nedelju zelim svima.
Drugarski pozdrav,
Valter
Uspesno radnu nedelju zelim svima.
Drugarski pozdrav,
Valter
Moramo uvek biti budni, bice verovatno jos nekorektnih ponuda. ZAJEDNO SMO JACI!!!
valter- Moderator
Da, cinjenica je da danas nema pomaka bez neke partije. Znaci ili treba osnovati neku, ili uci u neku.
Drugarski pozdrav,
Valter
Drugarski pozdrav,
Valter
aska07- Vodnik
- Post n°14
Revolucionarni pokret
Mislim da se sa politickom partijom malo moze uraditi,barem u Srbiji,nisam dovolno upucen sa stanjem u ostalim republikama,ali pretpotstavljam da je situacija slicna.U Srbiji trenutno u parlamentu nema opozisije,samo pozicije,koje trose ogromne svote novca na svoju propagandu.Ljudima je dosta partija koje pricaju price,a nista ne rade.Pogotovo jedna nova partija u ovakvim uslovima nema sta da ponudi narodu.
Valjalo bi napraviti jedan revolucionarni pokret,koji bi radio na celokupnoj teritoriji SFRJ,ali zaista radio.Pa neka nas i hapse ako treba,sve je to normalan put ka bolje sutra.Mislim da bi jedan takav pokret imao vecu podrsku naroda od bilo koje partije ili stranke.
Uz malo pomoci sa strane,mislim da bi taklav jedan pokret mogao puno da uradi.
Tesko danas neka nova partija moze sebi da nadje podrsku,clanstvo i glasace da bi za nekoliko godina mogla biti dovoljno snazna da izadje na neke izbore.Narodu je dosta partija,stranki,NVO...narodu treba neko ko je spreman da po svaku cenu i u svakom trenutku stane u njegovu odbranu.
ZIVELA REVOLUCIJA , DOLE KAPITALIZAM ! ! !
Valjalo bi napraviti jedan revolucionarni pokret,koji bi radio na celokupnoj teritoriji SFRJ,ali zaista radio.Pa neka nas i hapse ako treba,sve je to normalan put ka bolje sutra.Mislim da bi jedan takav pokret imao vecu podrsku naroda od bilo koje partije ili stranke.
Tesko danas neka nova partija moze sebi da nadje podrsku,clanstvo i glasace da bi za nekoliko godina mogla biti dovoljno snazna da izadje na neke izbore.Narodu je dosta partija,stranki,NVO...narodu treba neko ko je spreman da po svaku cenu i u svakom trenutku stane u njegovu odbranu.
valter- Moderator
aska07 (citat):Mislim da se sa politickom partijom malo moze uraditi,barem u Srbiji,nisam dovolno upucen sa stanjem u ostalim republikama,ali pretpotstavljam da je situacija slicna.U Srbiji trenutno u parlamentu nema opozisije,samo pozicije,koje trose ogromne svote novca na svoju propagandu.Ljudima je dosta partija koje pricaju price,a nista ne rade.Pogotovo jedna nova partija u ovakvim uslovima nema sta da ponudi narodu.
Postoavni druze,
mada ima puno istine u tvojim recina ( tekstu) se mora priznati cinjenica da se danas puno toga promenulo. To sto ti predlazes se moglo sprovesti 1941god.to medjutim danas ( u to sam ubedjen ) nije moguce bez jako velikih gubitaka a to znaci da nije u interesu naroda.
Jedna, " narodna partija" bi i te kako mogla nesto uciniti. Bitno je da se ta partija jasno deklarise kao narodna. " Za narod" i to celokupan. Jasni govori, jasne dugorocne pravce iznese, ucini jasne poteze,..... to bi u svakom slucaju puno toga promenulo.
Nas najveci problem je sto se nasi " Lideri" nemogu medjusobno dogovoriti, dok se lider desnice jasno opredeljuju da su protiv levice. To je glavni cilj. Neshvatam, zasto i levica nije u stanju da postavi jasne planove??
Valter
Internetlija- Osnivač
Nije to do ljevice... to je do pojedinaca.
valter- Moderator
Mirza (citat):Nije to do ljevice... to je do pojedinaca.
Nazalost ima izgleda jako puno pojedinaca, i zato se nemrdamo sa mesta.
Valter
aska07- Vodnik
- Post n°18
Druye Valter
U mome prethodnom tekstu,govorim ono sto svakodnevno opazam u svome okruzenju.Ljudi su blago receno prsli,i zaokruzuju iskjucivo odgovore pod da i ne,one pod mozda ni ne zapazaju.Treba narodu neki bumm da mu otvori oci.Niko vise ne obraca paznju na price,mi kad dodjemo sve ce se promeniti.
A kad si vec spomenuo 1941,i tu je puno naroda stradalo na ovaj,ili onaj nacin,boreci se za slobodu svoje dece.
ZIVELA SLOBODA,ZIVELA REVOLUCIJA!!!
A kad si vec spomenuo 1941,i tu je puno naroda stradalo na ovaj,ili onaj nacin,boreci se za slobodu svoje dece.
ZIVELA SLOBODA,ZIVELA REVOLUCIJA!!!
zoka- Početnik
Broj komentara : 1
Registration date : 2010-09-23
Mirza (citat):Zanima me, ima li ko mišljenje o ovoj partiji?
JA DOBRO ZNAM LJUDE I PARTIJU
TO SU BOLESNICI ZELJNI VLASTI PO SVAKU CIJENU
UNISTILI SU UNIŠTILI OPŠTINU FOČA
SAD HOĆE BIH
Internetlija- Osnivač
Možeš li navesti nešto konkretno? Kakav uticaj su Zdravko Krsmanović i njegova partija imali na Foču?
Pitam jer su sada u Bijeljini, pa želim biti upoznat sa situacijom.
Pitam jer su sada u Bijeljini, pa želim biti upoznat sa situacijom.
Tue Jan 29, 2019 6:22 pm by valter
» Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?
Sat Aug 29, 2015 4:28 pm by Jugos
» Izgubljeni drugovi
Sat Feb 14, 2015 10:12 pm by SAMOUPRAVLJAC
» PRAZNICI
Mon Dec 29, 2014 6:16 pm by SAMOUPRAVLJAC
» BEZ DLAKE NA JEZIKU
Sat Dec 13, 2014 12:28 pm by Jugos
» Zdravo! Ja sam Dejan!
Sat Dec 13, 2014 12:23 pm by Jugos
» Kakvo drustvo zelimo...nova Jugoslavija?
Sat Dec 13, 2014 11:46 am by valter
» LALA U PEKARI
Fri Dec 05, 2014 2:05 pm by valter
» Socijalisticki sistem i Radnicko samoupravljanje u SFRJ-i
Fri Dec 05, 2014 7:08 am by valter
» TEZINA LANACA
Mon Dec 01, 2014 7:44 am by valter
» LINUX MINT
Sun Nov 30, 2014 8:31 am by valter
» 29.Novembar-Dan Republike
Sat Nov 29, 2014 8:18 am by valter
» "SAMO ZAJEDNO SMO JACI!"