Na Facebook-u sam se preko naloga svog rodjaka Salke na radje primitivan nacin raspravljao s grupom srpskih nacionalista, cisto da vidim sta ce reci i kako ce reagovati, te da vidim njihovo shvatanje Ratka Mladica (raspravu sam poceo davanjem komentara na sliku R. Mladica u vojnom odijelu s osmijehom na licu).
Salko Sofic
Moj rodjak Mirza kaze da se taj sa slike jebaje u guzicu.
Раде Јокић
е твој рођак је будала!!!
Salko Sofic
moj rodjak je vise bice.
Јован Соломун
одакле си ти Салко...
Salko Sofic
iz Slovenije.
Радојко Глођовић
Па то је код вас у Словенији нормално, зар не! Ти и Мирза то најбоље знате!
Само ви то радите и не дирајте друге!
Јован Соломун
оооо видим разумеш ћирилицу свака част...боље ти остани где си немој пуно паметовати...
Salko Sofic
Mirza zivi u Bijeljini i idalje misli da se ovaj sa slike jebaje u guzicu.
Svetozar Ristanovic
SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI!!!!
Salko Sofic
Savo Kovacevic nije.
Svetozar Ristanovic
UZALUD TE TRAZE GENERALE KUKAVICE I IZDAJICE U BRDIMA OKO MAJEVICE!!!
Јован Соломун
ма који бре Сава Ковачевић тај је био комуњара...
Salko Sofic
On nije bio komunista, bio je komadant partizana. Postoji razlika!
Јован Соломун
а у чему је разлика између партизана и комуниста мајке ти...иста су то говна...
Svetozar Ristanovic
salko jal bolan supak koje si ti nacionalnosti?
Salko Sofic
Komunista je onaj koji ima dublje razumijevanje ideologija komunizma. To su npr. Marx, Engels, Staljin, Mao, Tito i slicni.
Partizan je onaj koji brani odredjen lokalitet od agresije neke spoljasne, nedomace sile.
Jednacenje komunista s partizanima je posljedica i indikacija indoktrinacije kao i niskog KI.
Dijana Simikic
EEE Salko jedi gowna hahahahahahahahahahu
Salko Sofic
Ja sam srbin, hrvat, bosnjak, slovenac, crnogorac i makedonac. Sve od jednom i nista od ponudjenog!
Ja ne stavljam oznaku na osobu prema njegovoj "nacionalnosti" nego prema karakternim osobinama.
Salko Sofic
EEE dijana lezi mi na tanjir!
Vesna Aleksic
СТВАРНО МИ НИЈЕ ЈАСНО ТО НЕ ВАСПИТАЊЕ, ДА ЛИ ТО ИДЕ ИЗ КУЋЕ? КАКО БИ БИЛО ДА САМ ЈА РЕКЛА ДА СЕ АЛИЈА Ј*** У Г*****? БОЛЕСНО! УОСТАЛОМ ТУРЦИ СУ ИЗМИСЛИЛИ КУПАТИЛА САМО ЗА МУШКАРЦЕ!
Salko Sofic
Kakve veze turci imaju? :S
A Alija se i jeste jebavo u guzicu. Cuo sam da postoji sextape, Franjo, Aljo i Ratko u analnoj ekspediciji.
Dijana Simikic
hahaha da si SRBIN - razmislila bih ... ono brate JA SAM TESHKA SRPKINJA
Salko Sofic
Ono sestro, ti si nacionalista.
Dijana Simikic
ono brate fulllll!!! ne diraj mi Srbe, inace... ujedam!!!
Salko Sofic
Ono brate, ne diram Srbe, diram nacionaliste.
Dijana Simikic
shta si ti bre? u shta ti werujesh?
Zorana Vukovic
Ratko Mladic je covjek velikih sposobnosti, koga nije razumjeo svijet i kome prijeti zaborav u sopstvenom narodu. On je pod progonom krivica za sve sto nam se dogadjalo, i cak i da ne vjerujem u cestitost i nevinost Ratka Mladica , bila bih na njegovoj strani....covjek je genije....veci je od Misica i ostalih...samo mi toga jos nismo svjesni...
Erl Vejal : "General koji dozvoli da ga vezu i ometaj propisi ima malo izgleda da dobije bitku " .
Svetozar Ristanovic
sta si ti nasao da kom.neznas koje si nacionlnosti,prvo moras to da razjasnis,a onda da kom,i sta si ti neki knjizevnik pa neke karak.osobine spominjes,jesi li ti neki pjesnik,umjetnik,i vidim koliko poznajes istoriju manje od makovog zrna,ipostedi nas tvojih glupih kom,smao nerazumijem zasto kom,sliku jednog od najvecih srpskih generala,zasto nekom.sliku nekog vaseg kom,sigurno je razlog sto ih nemate?
Salko Sofic
@Dijana: Napisao sam gore sta sam.
@Zorana: Ratko Mladic, genije s velikim sposobnostima, na svojoj dusi nosi 8000 mrtvih civila. Bas je nevin
Vesna Aleksic
НАЦИОНАЛИСТА ВОЛИ СВОЈУ НАЦИЈУ, КАО СВАКИ ФРАНЦУЗ, НЕМАЦ, ГРК ИТД. ТО НЕМА ВЕЗЕ СА НАЦИЗМОМ И МРЖЊОМ ПРЕМА ДРУГИМ НАРОДИМА. КО НЕ ВОЛИ СВОЈЕ НЕ МОЖЕ ДА ВОЛИ НИ ТУЂЕ!
НИ ЈЕДАН ПРАВИ ВЕРНИК НИЈЕ ЛОШ ЧОВЕК, ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ЈЕ МАЛО ВЕРНИКА А ЈОШ ВИШЕ ИЗДАЈНИКА.
Јован Соломун
аууууу јеси ти неки паметан Југословен...
Milan Radovic
...четврта је дио мене волим лепе жене! Упс.......погрешна расправа.....
Пардон.
Salko Sofic
Postovani Svetozare, napisao sam sta mislim o svrstavanja prema slucajnoj naciji u kojoj si rodjen. To je jedna jako primitivna stvar koja za uzrok ima jaku roditeljsku indoktrinaciju.
Pjesnik dakako nisam, samo sam obrazovan.
Za moje poznavanje istorije, potkrijepi svoj argument dokazom da makovo zrno posjeduje vise znanja od mene!...
Ne znam... Mozda da intervjuisemo to zrno?
Nemamo najveceg srpskog generala, ali imamo Tita, Kovacevica, Ivu, Pijadeta i mnoge, mnoge druge. Ti ljudi su istinski veliki jer su krivi za to sto smo ti i ja danas zivi kao slobodni ljudi, a ne prasinari neke njemacke kolonije.
Dijana Simikic
nije on Jugoslowen on je budala hahahahahah ne zna ni ko je, ni shta je, izgleda frishko pushten iz ludare ... brate izwadi rodni list, na sredini pishe "nacionalnost" pogledaj shta pishe pa nam jawi OK? inace ne nosi 8000 na dushi, nego 8 000 000 haha kad bi se zaratilo ja bih 1. ubijala swakoga ko nije Srbin..... tebe prwog!
Salko Sofic
@Jovan: Hvala.
@Vesna: Nacionalista zapravo opravdava zlocine drugih samo zato sto ti drugi pripadaju stadu tog nacionaliste i zato sto su potegli noz na one koji pripadaju drugom stadu nekog drugog nacionaliste.
@Milan: Imam... cetiri... lose strane... moglo bi se reci da su mane!
Milan Radovic
Ашикујте ђецо....ашикујте....
Salko Sofic
Dijana... na mom rodnom listu pod nacionalnost pise slovenac.
Zorana Vukovic
Ne misli da su drugi neobrazovani!
Svetozar Ristanovic
Svaka cast tim napomenutim istor.licnostima,zahvaljujuci njima mi sto tu gdje jesmo,i zivimo u vremunu u kome zivimo,jesmo mi slobodni ljudi,kao takvi imamo svi pravo glasa i komentara,ali nerazumijem jednu stvar,ti meni pricas o nekom vaspitanju,i nekom roditeljskom obrazovanju,ali zasto onda pocinjes prvi raspravu kom,MOJ RODJAK MIRZA KAZE DA SE TAJ JEBAJE U GUZICU,gdje vam je sada to vase cuveno obrazovanje????neznas ni srpski kako treba a pocinjes raspravu!!!
Јован Соломун
Салко мисли да је неки Европљанин па дошао да нас учи...де дете можемо му и без тебе а чујем да је у Словенији велика незапосленост...хахаха
Radomir Marković
ole ole
Salko Sofic
@ Zorana: To nisam ni rekao. Ta pretpotavka potice od tebe.
@ Svetozar: Gdine Svetozare, ja sam samo naveo sta je moj rodjak, Bijeljinac, rekao o liku sa slike. I taj rodjak zna srpski podobro, tamo u BN je i osnovnu i srednju zavrsio i uvijek iz srpskog imao 4 ili 5.
Salko Sofic
Jovane, u Sloveniji je zakriziralo ulaskom u EU. Euro pojeb'o stvar. Prije 1990. je bilo fantasticno!
Dijana Simikic
jak si mi Slowenac kad pishesh malim slowom hahahhah... ja 18 godina ziwim u Schwajcarskoj imam druga na poslu Janez pedercina haha... ja obozawam da se swadjam sa onima koji nisu Srbi..... pre mesec sam istukla SHiptarku zamalo da me izbacde iz Schwice zato shto je Srbiju dirala, al SRBIJA & SRBI su zakon, swi bi wi woleli da ste kao mi ali ne moze bre....
Salko Sofic
Zavidim ti, Dijana. Zavidim ti. I ja bih volio da mi je zivot tako prost.
Dijana Simikic
i josh neshto Slowenac... idi negde drugo pa komentarishi, suwishan su owde... owo je samo za SRBE!!!
Salko Sofic
Hajd' dobro, odoh!
Moram naci mjesto s intelektualnijim Srbima, upravu si.
Јован Соломун
е пошто видим да знаш ћирилицу де мало пиши ћирилицом Салко Србине... латиницу мрзим читати... шта се још дела у Словенији...
Vesna Aleksic
https://www.youtube.com/watch?v=KxR_oNwfjyk
Radomir Marković
manite corava posla
Salko Sofic
Jovane, racunar mi nije podesen na cirilicu.
Svetozar Ristanovic
srbin daje glavu za naciju,za cast, za postenje,za obraz,za RIJEC,kojom pravi granicu izmedju dvije vere,dvije nacije,dva naroda,a ne kao vi ubija brat brata,i svaka cast dijana,dok bude takvih ljudi,srpska trobojka ce da vije zauvjek
Dijana Simikic
Salko ti si musliman! Salko je muslimansko ime!!! Je*o te Alija hahahahaha.....
Salko Sofic
Moj rodjak Mirza kaze da se taj sa slike jebaje u guzicu.
Раде Јокић
е твој рођак је будала!!!
Salko Sofic
moj rodjak je vise bice.
Јован Соломун
одакле си ти Салко...
Salko Sofic
iz Slovenije.
Радојко Глођовић
Па то је код вас у Словенији нормално, зар не! Ти и Мирза то најбоље знате!
Само ви то радите и не дирајте друге!
Јован Соломун
оооо видим разумеш ћирилицу свака част...боље ти остани где си немој пуно паметовати...
Salko Sofic
Mirza zivi u Bijeljini i idalje misli da se ovaj sa slike jebaje u guzicu.
Svetozar Ristanovic
SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI!!!!
Salko Sofic
Savo Kovacevic nije.
Svetozar Ristanovic
UZALUD TE TRAZE GENERALE KUKAVICE I IZDAJICE U BRDIMA OKO MAJEVICE!!!
Јован Соломун
ма који бре Сава Ковачевић тај је био комуњара...
Salko Sofic
On nije bio komunista, bio je komadant partizana. Postoji razlika!
Јован Соломун
а у чему је разлика између партизана и комуниста мајке ти...иста су то говна...
Svetozar Ristanovic
salko jal bolan supak koje si ti nacionalnosti?
Salko Sofic
Komunista je onaj koji ima dublje razumijevanje ideologija komunizma. To su npr. Marx, Engels, Staljin, Mao, Tito i slicni.
Partizan je onaj koji brani odredjen lokalitet od agresije neke spoljasne, nedomace sile.
Jednacenje komunista s partizanima je posljedica i indikacija indoktrinacije kao i niskog KI.
Dijana Simikic
EEE Salko jedi gowna hahahahahahahahahahu
Salko Sofic
Ja sam srbin, hrvat, bosnjak, slovenac, crnogorac i makedonac. Sve od jednom i nista od ponudjenog!
Ja ne stavljam oznaku na osobu prema njegovoj "nacionalnosti" nego prema karakternim osobinama.
Salko Sofic
EEE dijana lezi mi na tanjir!
Vesna Aleksic
СТВАРНО МИ НИЈЕ ЈАСНО ТО НЕ ВАСПИТАЊЕ, ДА ЛИ ТО ИДЕ ИЗ КУЋЕ? КАКО БИ БИЛО ДА САМ ЈА РЕКЛА ДА СЕ АЛИЈА Ј*** У Г*****? БОЛЕСНО! УОСТАЛОМ ТУРЦИ СУ ИЗМИСЛИЛИ КУПАТИЛА САМО ЗА МУШКАРЦЕ!
Salko Sofic
Kakve veze turci imaju? :S
A Alija se i jeste jebavo u guzicu. Cuo sam da postoji sextape, Franjo, Aljo i Ratko u analnoj ekspediciji.
Dijana Simikic
hahaha da si SRBIN - razmislila bih ... ono brate JA SAM TESHKA SRPKINJA
Salko Sofic
Ono sestro, ti si nacionalista.
Dijana Simikic
ono brate fulllll!!! ne diraj mi Srbe, inace... ujedam!!!
Salko Sofic
Ono brate, ne diram Srbe, diram nacionaliste.
Dijana Simikic
shta si ti bre? u shta ti werujesh?
Zorana Vukovic
Ratko Mladic je covjek velikih sposobnosti, koga nije razumjeo svijet i kome prijeti zaborav u sopstvenom narodu. On je pod progonom krivica za sve sto nam se dogadjalo, i cak i da ne vjerujem u cestitost i nevinost Ratka Mladica , bila bih na njegovoj strani....covjek je genije....veci je od Misica i ostalih...samo mi toga jos nismo svjesni...
Erl Vejal : "General koji dozvoli da ga vezu i ometaj propisi ima malo izgleda da dobije bitku " .
Svetozar Ristanovic
sta si ti nasao da kom.neznas koje si nacionlnosti,prvo moras to da razjasnis,a onda da kom,i sta si ti neki knjizevnik pa neke karak.osobine spominjes,jesi li ti neki pjesnik,umjetnik,i vidim koliko poznajes istoriju manje od makovog zrna,ipostedi nas tvojih glupih kom,smao nerazumijem zasto kom,sliku jednog od najvecih srpskih generala,zasto nekom.sliku nekog vaseg kom,sigurno je razlog sto ih nemate?
Salko Sofic
@Dijana: Napisao sam gore sta sam.
@Zorana: Ratko Mladic, genije s velikim sposobnostima, na svojoj dusi nosi 8000 mrtvih civila. Bas je nevin
Vesna Aleksic
НАЦИОНАЛИСТА ВОЛИ СВОЈУ НАЦИЈУ, КАО СВАКИ ФРАНЦУЗ, НЕМАЦ, ГРК ИТД. ТО НЕМА ВЕЗЕ СА НАЦИЗМОМ И МРЖЊОМ ПРЕМА ДРУГИМ НАРОДИМА. КО НЕ ВОЛИ СВОЈЕ НЕ МОЖЕ ДА ВОЛИ НИ ТУЂЕ!
НИ ЈЕДАН ПРАВИ ВЕРНИК НИЈЕ ЛОШ ЧОВЕК, ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ЈЕ МАЛО ВЕРНИКА А ЈОШ ВИШЕ ИЗДАЈНИКА.
Јован Соломун
аууууу јеси ти неки паметан Југословен...
Milan Radovic
...четврта је дио мене волим лепе жене! Упс.......погрешна расправа.....
Пардон.
Salko Sofic
Postovani Svetozare, napisao sam sta mislim o svrstavanja prema slucajnoj naciji u kojoj si rodjen. To je jedna jako primitivna stvar koja za uzrok ima jaku roditeljsku indoktrinaciju.
Pjesnik dakako nisam, samo sam obrazovan.
Za moje poznavanje istorije, potkrijepi svoj argument dokazom da makovo zrno posjeduje vise znanja od mene!...
Ne znam... Mozda da intervjuisemo to zrno?
Nemamo najveceg srpskog generala, ali imamo Tita, Kovacevica, Ivu, Pijadeta i mnoge, mnoge druge. Ti ljudi su istinski veliki jer su krivi za to sto smo ti i ja danas zivi kao slobodni ljudi, a ne prasinari neke njemacke kolonije.
Dijana Simikic
nije on Jugoslowen on je budala hahahahahah ne zna ni ko je, ni shta je, izgleda frishko pushten iz ludare ... brate izwadi rodni list, na sredini pishe "nacionalnost" pogledaj shta pishe pa nam jawi OK? inace ne nosi 8000 na dushi, nego 8 000 000 haha kad bi se zaratilo ja bih 1. ubijala swakoga ko nije Srbin..... tebe prwog!
Salko Sofic
@Jovan: Hvala.
@Vesna: Nacionalista zapravo opravdava zlocine drugih samo zato sto ti drugi pripadaju stadu tog nacionaliste i zato sto su potegli noz na one koji pripadaju drugom stadu nekog drugog nacionaliste.
@Milan: Imam... cetiri... lose strane... moglo bi se reci da su mane!
Milan Radovic
Ашикујте ђецо....ашикујте....
Salko Sofic
Dijana... na mom rodnom listu pod nacionalnost pise slovenac.
Zorana Vukovic
Ne misli da su drugi neobrazovani!
Svetozar Ristanovic
Svaka cast tim napomenutim istor.licnostima,zahvaljujuci njima mi sto tu gdje jesmo,i zivimo u vremunu u kome zivimo,jesmo mi slobodni ljudi,kao takvi imamo svi pravo glasa i komentara,ali nerazumijem jednu stvar,ti meni pricas o nekom vaspitanju,i nekom roditeljskom obrazovanju,ali zasto onda pocinjes prvi raspravu kom,MOJ RODJAK MIRZA KAZE DA SE TAJ JEBAJE U GUZICU,gdje vam je sada to vase cuveno obrazovanje????neznas ni srpski kako treba a pocinjes raspravu!!!
Јован Соломун
Салко мисли да је неки Европљанин па дошао да нас учи...де дете можемо му и без тебе а чујем да је у Словенији велика незапосленост...хахаха
Radomir Marković
ole ole
Salko Sofic
@ Zorana: To nisam ni rekao. Ta pretpotavka potice od tebe.
@ Svetozar: Gdine Svetozare, ja sam samo naveo sta je moj rodjak, Bijeljinac, rekao o liku sa slike. I taj rodjak zna srpski podobro, tamo u BN je i osnovnu i srednju zavrsio i uvijek iz srpskog imao 4 ili 5.
Salko Sofic
Jovane, u Sloveniji je zakriziralo ulaskom u EU. Euro pojeb'o stvar. Prije 1990. je bilo fantasticno!
Dijana Simikic
jak si mi Slowenac kad pishesh malim slowom hahahhah... ja 18 godina ziwim u Schwajcarskoj imam druga na poslu Janez pedercina haha... ja obozawam da se swadjam sa onima koji nisu Srbi..... pre mesec sam istukla SHiptarku zamalo da me izbacde iz Schwice zato shto je Srbiju dirala, al SRBIJA & SRBI su zakon, swi bi wi woleli da ste kao mi ali ne moze bre....
Salko Sofic
Zavidim ti, Dijana. Zavidim ti. I ja bih volio da mi je zivot tako prost.
Dijana Simikic
i josh neshto Slowenac... idi negde drugo pa komentarishi, suwishan su owde... owo je samo za SRBE!!!
Salko Sofic
Hajd' dobro, odoh!
Moram naci mjesto s intelektualnijim Srbima, upravu si.
Јован Соломун
е пошто видим да знаш ћирилицу де мало пиши ћирилицом Салко Србине... латиницу мрзим читати... шта се још дела у Словенији...
Vesna Aleksic
https://www.youtube.com/watch?v=KxR_oNwfjyk
Radomir Marković
manite corava posla
Salko Sofic
Jovane, racunar mi nije podesen na cirilicu.
Svetozar Ristanovic
srbin daje glavu za naciju,za cast, za postenje,za obraz,za RIJEC,kojom pravi granicu izmedju dvije vere,dvije nacije,dva naroda,a ne kao vi ubija brat brata,i svaka cast dijana,dok bude takvih ljudi,srpska trobojka ce da vije zauvjek
Dijana Simikic
Salko ti si musliman! Salko je muslimansko ime!!! Je*o te Alija hahahahaha.....
Tue Jan 29, 2019 6:22 pm by valter
» Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?
Sat Aug 29, 2015 4:28 pm by Jugos
» Izgubljeni drugovi
Sat Feb 14, 2015 10:12 pm by SAMOUPRAVLJAC
» PRAZNICI
Mon Dec 29, 2014 6:16 pm by SAMOUPRAVLJAC
» BEZ DLAKE NA JEZIKU
Sat Dec 13, 2014 12:28 pm by Jugos
» Zdravo! Ja sam Dejan!
Sat Dec 13, 2014 12:23 pm by Jugos
» Kakvo drustvo zelimo...nova Jugoslavija?
Sat Dec 13, 2014 11:46 am by valter
» LALA U PEKARI
Fri Dec 05, 2014 2:05 pm by valter
» Socijalisticki sistem i Radnicko samoupravljanje u SFRJ-i
Fri Dec 05, 2014 7:08 am by valter
» TEZINA LANACA
Mon Dec 01, 2014 7:44 am by valter
» LINUX MINT
Sun Nov 30, 2014 8:31 am by valter
» 29.Novembar-Dan Republike
Sat Nov 29, 2014 8:18 am by valter
» "SAMO ZAJEDNO SMO JACI!"