Iznesite svoj stav o religijama.
Da li su one potrebne?
Koje su dobre strane?
Koje su loše strane?
Da li bog stvarno postoji ili je on samo alatka???
Drug Čelik (citat):ja sam se prije bojao Boga.,..a onda sam skontao da muslimani ustvari manipulisu nama( upravo tako sto govore, ne budes li dobar, ides u pakao)...a citao sam i ja i Kuran i Bibliju, imam oboje kod kuce, mama mi je katolkinja otac musliman
u nas u blizini ima jedan covjek(malo je lud)
sin mu svaki dan oko 3 donosi rucak u kucu, covjek jede, i onda ostatak dana ibadeti( a i do 3 ibadeti(sta ja znam, uci, moli se bogu il sta vec))
eto, covjek cijeli zivot potrosi bezveze...ne izlazi NIKAD napolje, nema televizor i sl...samo uci, jede i spava (i ide u vc )
TO JE LUDO!!!
samir-ko-saki (citat):Drug Čelik (citat):ja sam se prije bojao Boga.,..a onda sam skontao da muslimani ustvari manipulisu nama( upravo tako sto govore, ne budes li dobar, ides u pakao)...a citao sam i ja i Kuran i Bibliju, imam oboje kod kuce, mama mi je katolkinja otac musliman
sin mu svaki dan oko 3 donosi rucak u kucu, covjek jede, i onda ostatak dana ibadeti( a i do 3 ibadeti(sta ja znam, uci, moli se bogu il sta vec))
eto, covjek cijeli zivot potrosi bezveze...ne izlazi NIKAD napolje, nema televizor i sl...samo uci, jede i spava (i ide u vc )
TO JE LUDO!!!
ma ti si lud... taj covjek nije, ako je to istina on zeli samo sto vise da se priblizi Bogu...(ili mozda ima neku smrtonosnu bolest pa zna da ce uskoro umrijeti, a i da nema on je svjestan toga da je ovaj svijet prolazan) a nama muslimanima je naredjeno da klanjamo samo 5 denvnih namaza.. i ja sam musliman ali ja neklanjam tih 5 denavnih namaza, ja klanjam samo ponakad Dzumu namaz koja se klanja petkom i klanjam ponekad kad je ramazan(najblagodariji mjesec)... ALLAH Dž.Š. JE JEDAN I ONA JE NAJVECI... ALLAHU EKBER... A VI AKO IKAD ODLUCITE BITI MUSLIMANI SAMO RECITE: Nema drugog Boga, osim Allaha; a Muhamed je Božiji rob i Božiji poslanik. CAK I KAD TO IZGOVORITE TRENUTAK PRIJE VASE SMRTI, VI ULAZITE U VJECNO UZIVALJHE(DžENET). ali niko nezna kad ce umrijeti pa zato najbolje da to ucinite sto prije, jer ako neucinite, kajacete se na sudnjem danu ali tad ce biti kasno... TAKO DA ZNATE...
Drug Čelik (citat):ma znam ja to...''nema drugog boga'', kelme i sehadet i ostala sr...pardon , i ostale stvari, znam fatihu i sve to...ZNAM a opet ne vjerujem...mozda to ne razumijes??
ne vjerujem u natprirodne sile bas zato sto ime previse dokaza da on NE POSTOJI...pozdrav
samir-ko-saki (citat):Drug Čelik (citat):ma znam ja to...''nema drugog boga'', kelme i sehadet i ostala sr...pardon , i ostale stvari, znam fatihu i sve to...ZNAM a opet ne vjerujem...mozda to ne razumijes??
ne vjerujem u natprirodne sile bas zato sto ime previse dokaza da on NE POSTOJI...pozdrav
ma vi neznate u sta se upustate... I JA NIKOG NEVRIJEDJAM!!!!!!
samir-ko-saki (citat):Drug Čelik (citat):ja sam se prije bojao Boga.,..a onda sam skontao da muslimani ustvari manipulisu nama( upravo tako sto govore, ne budes li dobar, ides u pakao)...a citao sam i ja i Kuran i Bibliju, imam oboje kod kuce, mama mi je katolkinja otac musliman
TO JE LUDO!!!
ma ti si lud... taj covjek nije, ako je to istina on zeli samo sto vise da se priblizi Bogu...(ili mozda ima neku smrtonosnu bolest pa zna da ce uskoro umrijeti, a i da nema on je svjestan toga da je ovaj svijet prolazan) a nama muslimanima je naredjeno da klanjamo samo 5 denvnih namaza.. i ja sam musliman ali ja neklanjam tih 5 denavnih namaza, ja klanjam samo ponakad Dzumu namaz koja se klanja petkom i klanjam ponekad kad je ramazan(najblagodariji mjesec)... ALLAH Dž.Š. JE JEDAN I ONA JE NAJVECI... ALLAHU EKBER... A VI AKO IKAD ODLUCITE BITI MUSLIMANI SAMO RECITE: Nema drugog Boga, osim Allaha; a Muhamed je Božiji rob i Božiji poslanik. CAK I KAD TO IZGOVORITE TRENUTAK PRIJE VASE SMRTI, VI ULAZITE U VJECNO UZIVALJHE(DžENET). ali niko nezna kad ce umrijeti pa zato najbolje da to ucinite sto prije, jer ako neucinite, kajacete se na sudnjem danu ali tad ce biti kasno... TAKO DA ZNATE...
Denis_MK (citat):samir-ko-saki (citat):Drug Čelik (citat):ja sam se prije bojao Boga.,..a onda sam skontao da muslimani ustvari manipulisu nama( upravo tako sto govore, ne budes li dobar, ides u pakao)...a citao sam i ja i Kuran i Bibliju, imam oboje kod kuce, mama mi je katolkinja otac musliman
TO JE LUDO!!!
Ja kazem ISUS je najveci i on je jedini BOG!!!!I ako ikad odlucite da budite Hristijani recite samo da nema drug BOG!!
drug Tibor (citat):To su sve samo priče i pretpodstavke...nema ničega što bi mogao konkretno to da dokaže...
Denis_MK (citat):HAHAHAHAH...e ovo nisam nikad cuo.Muhamed je posle Isus 400-500 god.
Tue Jan 29, 2019 6:22 pm by valter
» Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?
Sat Aug 29, 2015 4:28 pm by Jugos
» Izgubljeni drugovi
Sat Feb 14, 2015 10:12 pm by SAMOUPRAVLJAC
» PRAZNICI
Mon Dec 29, 2014 6:16 pm by SAMOUPRAVLJAC
» BEZ DLAKE NA JEZIKU
Sat Dec 13, 2014 12:28 pm by Jugos
» Zdravo! Ja sam Dejan!
Sat Dec 13, 2014 12:23 pm by Jugos
» Kakvo drustvo zelimo...nova Jugoslavija?
Sat Dec 13, 2014 11:46 am by valter
» LALA U PEKARI
Fri Dec 05, 2014 2:05 pm by valter
» Socijalisticki sistem i Radnicko samoupravljanje u SFRJ-i
Fri Dec 05, 2014 7:08 am by valter
» TEZINA LANACA
Mon Dec 01, 2014 7:44 am by valter
» LINUX MINT
Sun Nov 30, 2014 8:31 am by valter
» 29.Novembar-Dan Republike
Sat Nov 29, 2014 8:18 am by valter
» "SAMO ZAJEDNO SMO JACI!"